Voor een sterk loopbaanverhaal!
"Ik wil nog beter worden in mijn werk"

Coaching

Er zijn van die momenten dat je stil wilt staan bij de manier waarop je je functie uitoefent, dat je wilt sparren en tot nieuwe inzichten wilt komen. Er de tijd voor nemen om met een coach je gedrag en vaardigheden onder de loep te nemen. In 1 op 1 sessies uitgedaagd worden om nieuwe gewoonten te ontwikkelen.

Vragen die ons vaak gesteld worden zijn o.a:
“Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn perfectionisme beter voor me laat werken?”
“Hoe organiseer ik mijn werk en het werk van mijn team zodat we meer planmatig kunnen werken?”
“Hoe laat ik mezelf en mijn werk meer zien, zonder te gaan pochen?”
“Hoe geef ik leiding aan mijn leidinggevende?”
“Hoe stel en bewaak ik mijn grenzen?”

Zomaar een greep uit de vragen die aan onze coaches gesteld worden. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een coach bij jou in de buurt ga je in een aantal sessies aan de slag met je coachvragen. Bij de start word je uitgedaagd deze vragen zo concreet mogelijk te formuleren. Ervaring leert; hoe concreter de coachvragen des te concreter de resultaten.
Steeds weer word je geïnspireerd en gestimuleerd om met nieuw gedrag te experimenteren, om te onderzoeken wat goed bij jou past. Moet alles anders, nee zeker niet, door soms op een andere manier naar je gedrag te kijken kan je met kleine stapjes een prachtige ontwikkeling doormaken.

Onze coaches zijn gespecialiseerd in diverse thema’s; zo zijn er coaches die veel ervaring hebben met reïntegratie- en burn-outtrajecten, executive coaches voor leiders en ondernemers, provocatieve- en loopbaancoaches.
Visionaire en praktische coaches.
Wat wij met elkaar delen is een resultaatgerichte manier van werken.

Ben je op zoek naar een coach en wil je vrijblijvend “op de koffie komen”, neem dan contact met ons op, we luisteren naar je verhaal, naar je vraag en brengen je dan in contact met een van onze coaches.

Hebben we je aandacht?

We sturen je graag vrijblijvend een informatiebrochure toe.