Voor een sterk loopbaanverhaal!
Jij gaat fluitend naar jouw werk,
nu en straks!

Onze merkwaardige missie met de deur in huis

Wij zijn er op het moment dat jij ons nodig hebt om weer fluitend naar het werk te gaan, In welke fase van je loopbaan je ook bevindt: van twijfelende twintiger tot vitale vijftijger, en van vragende veertiger tot super zestiger. We zijn er voor iedereen, althans voor iedereen die weer fluitend naar het werk wil gaan.

Wij onderkennen dat jouw loopbaan zich voegt naar je leeftijd. Ben je 30, dan spelen er andere zaken in jouw leven dan wanneer je 50 of 60 bent. Gemiddeld werken mensen 40 jaar lang, misschien werk jij 3 dagen of 80 uur in de week. Beter zorgen we ervoor dat deze tijd jou past als een jas. Er zijn maar weinig mensen die aan het eind van hun leven zeggen: “Had ik maar harder gewerkt”. Het is onze missie dat jij fluitend naar je werk gaat, omdat het werk voldoening geeft, omdat je telkens uitgedaagd wordt en omdat je gewild bent en blijft voor jouw werkgever en andere werkgevers.

Wij bieden de oplossing

Dat gaat niet vanzelf, daarom zijn wij er. Want in alle fases van je loopbaan zijn er van die momenten; twijfels over je eigen capaciteiten, dilemma’s over de manier waarop je leiding geeft, de werk – prive balans die zoek is of een werkgever die het niet meer met je ziet zitten. Je gaat nog wel met plezier naar je werk en voelt aan dat je wilt gaan werken aan een volgende stap of je gaat al niet meer met plezier naar je werk, ontdekt dat je leercurve stil staat, ziet dat jouw talent niet meer bij jouw werkgever past of het moment waarop je kiest voor een wending in je loopbaan.

Op die momenten zijn wij er. Wij denken mee, geven inzichten, reiken handvatten aan. We inspireren, geven jouw concrete inzichten in de kansberoepen op de arbeidsmarkt en helpen jou om duurzaam inzetbaar te zijn, voor nu en voor straks. We draaien de rollen om, niet jouw werkgever bepaalt, maar jij bepaalt.

Zodat je verder wilt, verder kunt en verder gaat.

Hebben we je aandacht?

We sturen je graag vrijblijvend een informatiebrochure toe.