Voor een sterk loopbaanverhaal!
"Ik neem mijn loopbaan onder de loep"

Loopbaancoaching

Jouw loopbaan leest als een verhaal. Met een inleiding, want hoe begon je ook al weer?
Met hoofdstukken die gaan over periodes in jouw loopbaan. Een verhaal met een solide basis, een start omdat wellicht jouw ouders vonden dat dit de goede richting voor je was, of omdat je broer of zus ook die opleiding volgde. Een verhaal met boeiende passages waarin jij het naar je zin hebt, fluitend naar het werk gaat en met een hoofdstuk waarin je dacht: “Is dit het nu”? Je volgt een opleiding, krijgt weer nieuwe energie en toch blijft het kriebelen.
Maar ja, de hypotheek moet ook betaald worden en de studie van de kinderen hakt er financieel ook wel in.
Blijven zitten waar je zit voelt ook wel veilig.

In alle fases van je loopbaan zijn er van die momenten: momenten waarop je twijfelt over je eigen capaciteiten, dilemma’s over de manier waarop je leidinggeeft, spanning op de balans tussen je werk- en priveleven of een leidinggevende die het niet meer met je ziet zitten. Mogelijk ga je nog wel met plezier naar je werk en tegelijkertijd merk je dat je wilt werken aan een volgende stap. Of je gaat al niet meer met plezier naar je werk, ontdekt dat je leercurve stilstaat, ziet dat jouw talent beter past in een andere functie of wellicht is het tijd voor een loopbaanswitch.

Op die momenten zijn wij er. Onze loopbaancoaches denken mee, geven inzichten en reiken handvaten aan.
We inspireren, nemen je mee in de wereld van de kansberoepen op de arbeidsmarkt en helpen jou om duurzaam aantrekkelijk te zijn voor werkgevers. We draaien de rollen om, niet jouw werkgever bepaalt, maar jij bepaalt het verloop van jouw loopbaan.
Zodat je verder wilt, verder kunt en verder gaat, voor een sterk loopbaanverhaal. En moet het roer altijd radicaal om? Welnee, ook met kleine aanpassingen in je huidige baan of door het gesprek aan te gaan met je leidinggevende kan je een hernieuwd perspectief krijgen op je werk.

In een aantal sessies met een loopbaancoach in jouw buurt neem je jouw loopbaan onder de loep. Na een vrijblijvende ontmoeting en een klik met je loopbaancoach formuleer je je loopbaanvragen zodat we weten welke koers we met elkaar gaan varen. Resultaat van een loopbaancoachtraject is een Loopbaanplan op maat. Jij maakt immers je eigen keuzes.

Neem je de eerste stap voor een kennismaking met een van onze loopbaancoaches?
Neem dan contact op met Elske van Eijndhoven.

Hebben we je aandacht?

We sturen je graag vrijblijvend een informatiebrochure toe.