Voor een sterk loopbaanverhaal!
“Inspiratie voor werkgevers”

Loopbaanconcepten en consultancy

Onze opdrachtgevers hebben één ding gemeen. Men is bezig met de vraag:

  • “Hoe boeien en binden we onze medewerkers en managers?”
  • “Hoe richten wij interessante loopbanen in waardoor mensen zich blijvend ontwikkelen?”
  • “Hoe krijgen we het voor elkaar dat mensen zelf de regie nemen voor hun ontwikkeling?”
  • “Hoe nemen we op een meer dan respectvolle manier afscheid van mensen die niet langer passen bij de strategie van onze onderneming?”

Dit zijn zomaar een aantal vragen die ons regelmatig gesteld worden.
Ook hier geldt dat we graag met je meedenken, immers ook organisaties hebben een sterk verhaal nodig om aantrekkelijk te zijn en te blijven voor talenten van mensen.

Wij zijn dol op co creatie, dat geeft maatwerk voor je organisatie en creatieve oplossingen waarvan is gebleken dat ze werken. Voor wollige notities ben je bij ons aan het verkeerde adres. Goed doordachte, creatieve en haalbare oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken. Dat is waar we goed in zijn. Ook bieden wij de strategische paraplu waaronder diverse concepten tot een doordachte totaalaanpak komen.

In ons werk maken we o.a. gebruik van filmfragmenten ter inspiratie, zijn we volop in ontwikkeling voor ons Theatercollege “Doe jij Duurzaam”, krijgen onze deelnemers een loopbaanboek en dagen wij alle deelnemers uit om te durven kiezen. Wij nemen hen mee om eerst het verhaal te zien, het dan te verwoorden en te vertellen om het vervolgens te delen met anderen.

Maak kennis met ons “Traineeship voor Vitale Vijftijgers”, de “LoopbaanAPK” of het compacte “Van Werk naar Werk” programma. En alle programma’s worden ondersteund door online toepassingen, persoonlijkheidsvragenlijsten en/of drijfverenprofielen waardoor het leereffect optimaal is.
Wij zijn licentiehouder van de MBTI, de PPA, Managementdrives en diverse assessments en loopbaanscans. Afhankelijk van de vraag worden er keuzes gemaakt.

Naast dit alles is het ook mogelijk om onze loopbaancoaches op eigen locatie in te zetten, bijvoorbeeld voor een dagdeel per week, om medewerkers en managers te inspireren voor een sterk loopbaanverhaal. Het is onze visie dat met een relatief klein aanbod er vanzelf een olievlek ontstaat. En dan gaan medewerkers en managers zelf de regie nemen. Dat is wat wij willen, medewerkers die zelf aan de slag gaan met hun loopbaan.

Dus heb je interesse in een frisse ontmoeting om kennis te maken en meteen inspiratie op te doen bij jou of bij ons aan tafel? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.
Mocht je eerst meer willen horen over “hoe wij het doen” dan brengen we je graag in contact met werkgevers met wie wij al samenwerken, voor een eerlijk verhaal.

Hebben we je aandacht?

We sturen je graag vrijblijvend een informatiebrochure toe.