Voor een sterk loopbaanverhaal!
Onze aanpak

Wij zijn er op het moment dat jij ons nodig hebt om te sparren over je loopbaan.
In welke fase van je loopbaan je ook bevindt: van twijfelende twintiger tot vitale vijftijger, van vragende veertiger tot super zestiger. Wij onderkennen dat jouw loopbaan zich voegt naar je leeftijd. Ben je 30, dan spelen er andere zaken in jouw leven dan wanneer je 50 of 60 bent. En dit krijgt de aandacht die het verdient, in al onze programma’s.

We inspireren je met onze vijf pijlers, we bieden je een vleugje provocatie en een sterk loopbaanverhaal, een flinke dosis humor en een kilo resultaten. Resultaten, omdat alle programma’s leiden naar een concreet plan, een plan met doelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling in je loopbaan.  Het is denken en doen. Juist deze combinatie zorgt voor jouw volgende stap.

Naast individuele coaching kan je in de programma’s deelnemen aan workshops, masterclasses en ronde tafel sessies. Hier ontmoet je mensen die ook onderzoek doen naar hun loopbaan. Om elkaar te inspireren, elkaar te bevragen, op ideeën te komen, en niet te vergeten om gebruik te maken van elkaars netwerk. We helpen je dan ook concreet om jouw netwerk te laten groeien, immers jouw netwerk gaat je helpen bij het realiseren van je loopbaanplan.

Hebben we je aandacht?

We sturen je graag vrijblijvend een informatiebrochure toe.