Voor een sterk loopbaanverhaal!
“Ik zoek een andere baan”

Van werk naar werk

Je bent ontslagen of dit staat je te gebeuren in de nabije toekomst. Vervelend wanneer iemand anders dat besluit voor je genomen heeft. Je leven staat op z’n kop, wat overkomt je? Of je hebt er zelf voor gekozen om een andere baan te gaan zoeken. Misschien heb je je baan al opgezegd, terwijl je nog geen nieuwe baan gevonden hebt.

Welkom in onze wondere wereld, de wondere wereld van de arbeidsmarkt, de wereld die nu voor een tijdje ook jouw wereld gaat zijn. Een wereld met tal van mogelijkheden, mogelijkheden waar jij misschien nu nog geen weet van hebt. Voor al die situaties hebben wij een compact “Van Werk naar Werk” programma ontworpen dat jou helpt bij het vinden van die nieuwe baan, die baan die bij jou past. Het complete programma garandeert jou zelfs een nieuwe baan.

Maak hier kennis met Harry Stol die ook bij ons een traject volgde. Harry heeft zijn traject afgesloten met een mooie video. Tegenwoordig is het belangrijk jezelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Met deze video kon Harry zich goed presenteren.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Je maakt kennis met je loopbaancoach in jouw buurt voor een eerste gesprek over jouw arbeidsmarktwaarde. Een eerste verkenning van je mogelijkheden. De bekende klik tussen jou en je coach is natuurlijk belangrijk. Wanneer je gaat starten bieden we je ons “Van Werk naar Werk” programma aan dat bestaat uit vijf fases:

  • Jouw mindset: 5 pijlers voor succes
  • Jouw sterke loopbaanverhaal
  • Jouw arbeidsmarktcampagne
  • Jouw netwerk
  • Jouw nieuwe baan

En uiteraard kan je ook gebruik maken van een programma op jouw maat, je kiest dan de onderdelen die jij nodig hebt. Alles is mogelijk van een sessie over je LinkedInprofiel tot het onderzoeken van een loopbaanswitch, van een online-arbeidsmarktcampagne tot het complete “Van Werk naar Werk” programma. Jij bepaalt.
Wil je je vraag stellen en een aanpak op maat? Neem dan contact met ons op.

 

Hebben we je aandacht?

We sturen je graag vrijblijvend een informatiebrochure toe.